25.8. Uudenmaan piirimestaruuskisat Järvenpäässä

Hukan kanssa mukellettiin nollat sekä agi- että hyppyradalta ja kokonaistuloksissa olimme yksilökisoissa 4./36, joten tuplanollat taas arvossaan. Myös JAU:n joukkueessa teimme nollan ja joukkueemme voitti Uudenmaan piirimestaruushopeaa, mukana oli yht. 9 joukkuetta. Hukan nolla oli joukkueemme hitain, lepsu ohjaus ja Hukka kääntyi yhdestä putkesta väärään suuntaan, missä paloi varmaan pari kolme sekuntia, mutta ei sillä sitli ollut vaikutusta lopputulokseen. Triplanollat toistamiseen (joukkuekisa toki epävirallinen), joten ei voi olla kuin tyytyväinen päivään! Ja kiitokset jautaisille joukkuetovereille!


Hukka ja joukkuehopeaa kera palkintokukkasten

 
8.9. kolme starttia Porvoossa

Ja nollaa pukkaa ;). Ekalta agiradalta 0 ja 2.sija (voiton mennessä ylivoimaisille Kaima K:lle ja Zilille) sekä SM-nollat 2013 kasaan. Nollat kerättiin 9 startilla,  ei ole ennen tainnut tulla ihan yhtä helpolla. Seuraava agirata sitten jo hyllytettiinkin, ohjaajan piikkiin. Vikalla hyppiksellä tehtiin vielä nolla, mikä riitti 4. sijaan. Pienet kisat oli, koiria taisi olla joku 13 per startti.

9.9. JAU:n kouluttajien leiri

Koutseina toimivat Noora ja Mila, jotka koutseina itselleni uusia tuttavuuksia. Ensin tutustuttiin kahteen eri rataan ja sitten suoritettiin niistä osa nollatreeninä. Eka pätkä mukelliittiin nollana, toisella meni pakkovalssi persilleen ja hyl. Positiivista oli, että muistin radat ihan hyvin, vaikka keskittyminen ei noin muuten ehkä ihan parhaimmillaan ollutkaan. Nooran palaute meille oli, että meillä oli Hukan kanssa molemmilla tosi hyvä asenne, mikä itsestä tuntui aika yllättävältä ;). Olen tottunut ennemminkin saamaan noottia asenteestani, mutta ehkä jotain on sitten mennyt jakeluun :o. Saksalaiseni ja pakkovalssini oli ihan syvältä ja niitä sitten käytiin läpi ihan palasina. Huonot pakkovalssit käytännössä tunnistan kyllä entuudestakin, mutta saksalaisten olen kuvitellut toimivan, vaikka eivät suoraaan oppikirjasta olisikaan ;). Milan rata tehtiin uudestaan Milan haluamilla ohjauskuvioilla. Pitkää vientiä ja sen jälkeen pyörittämistä epäilin, että hidastaa Hukkaa, mutta kuulemma pyöri tosi hyvin. Ehkä siinä ongelma onkin enemmän se, että en malta pyörittää "kunnolla". En olisi itse valinnut yhden poikittaisen hypyn ohjaamista siten, että koira kiertää kauimmaisen siivekkeen takaa ohjaajan pysyessä toisella puolella eli tavallaan pakkovalssilla koira esteen yli ja sitä Hukka ei osannutkaan. Luki ohjaukseni varmaan sokkariksi, koska hyppäsi aina esteen yli suoraan, vaikka olisin ollut kuinka ajoissa ja sen jälkeen kun sitä oli erikseen palkittu onnistui muuten, mutta kääntyi suoraan takaisin eikä kiertänyt toista siivekettä. Saatiin sekin sitten onnistumaan palkkaamalla, jälkeenpäin ajattelin, että ehkä olisi vaatinut oman pään kääntämistä aiemmin halutulle laskeutumispuolelle. Tuota pitää treenata issekseen, varmasti joissakin paikoissa on jatkon kannalta nopeampi vaihtoehto. Kivat treenit oli.

15.9. JAU:n seuramestaruudet

Flunssaa pukkasi, mutta päätin kuitenkin lähteä Ristarille, jotta isot pojatkin pääsisivät kerrankin "kisaamaan". Medien kilpailevissa ei tullut juurikaan tuloksia ja Hukan kanssa tehtiin isooooja kaaaaarroksia rata, mutta nolla kuitenkin ja sillä irtosi 2. sija, millä sai 6 ilmaista startti virallisiin kisoihin :). Hukkahan on ihan tienannut oman leipänsä viime aikoina ;). Halti ja Topi starttasivat vetskuissa eli kisauransa päättäneiden kevennetyllä 14 esteen radalla ja molemmat tekivät puhtaat radat :). Halti voitti medit ja Tollo oli kolmas kolmesta koirakosta ;). Isot pojat olivat kovasti tohkeissaan päästessään kisa-alueelle. Kiva, että eläkeläisilläkin on joskus mahdollisuus "kisata". Palkinnoksi pojat saivat RC:n energianameja ja lelut, mistä ovat kovin polleissaan. Seura muisti vielä kesän arvokisamenestyjiä ja mekin Hukan kanssa saimme hienon syksyinen kukkakimpun. Keski-ikä vissiin lähestyy uhkaavasti kun innostun leikkokukista yhä enemmän :D. Mukava päivä eikä edes mennyt enempiä hermo koko lauman kanssa liikkuessa.