Tänään (tai oikeastaan eilen, kun kello on jo niin paljon) tuli sitten tuosta noin vaan talvi. Käytiin duunin jälkeen Jumbossa shoppailemassa ja oli ihan pakko ostaa uudet Niken goretex lenkkarit, vaikka hinta kyllä kirpaisi. Mutta mielestäni täysin oikeutettu ostos, pitäähän sitä talvellakin pystyä juoksemaan ilman, että jalat kastuu heti ja ehkäpä paremmat kengät auttaa myös ehkäisemään päkiä yms. vaivoja, mistä kärsin monta kuukautta. Eilen oli pakko ostaa myös puolivartiset goretexit kävelyyn talvea varten, koska entiset olivat jo ihan muussina sekä paukkupakkasia varten sporttisemmat "puolisaapikkaat",  koska paleleminen on syvältä. Nih, kalliiksi tulee koirien ulkoiluttaminen :o. Käytiin Classic Pizzassa syömässä, oli oikein hyvää ja antoi motivaatiota mennä illalla treenaamaan ;)

Tänään treenailtiin taas pöytää, kontakteja, keppikulmia suorasta putkesta tultaessa, täyskäännöksiä putkesta.. Halti oli niin hävyttömän taitava, että alkoi jo mietittymään, että ei varmaan pitäisi treenata sen kanssa ettei oma ohjaus muutu täysin olettamiseksi :o Iso T onneksi muistuttaa hyvin tehokkaasti, että pitää tarkasti ohjata. Tollero on näin vanhoilla päivillään tykästynyt putkiin. Nyt Hukka ei tehnyt pöydällä kertaakaan two-on-two-offeja, mutta pari kertaa lähti liikkeen mukaan. Kontaktit oli sikahyvät sekä puomilla että aalla. Sain Hukkiksen pari kertaa varastamaan lähdöstä, ihan hyvä, pääsin palauttamaan ja pari kertaa palkkasin erikseen lähdössä pysymisestä. En ainakaan itse huomannut, että Hukka olisi liikkunut jotenkin erilailla, tai hitaammin tai nopeammin, kuin ennen osteopaatin käsittelyä. Heti käsittelyn jälkeisenä päivänä venytteli  tavallista enemmän ja oli kyllä tosi rennon oloinen.

Jos alkuverryttelyt jäivät vähän naftiksi, niin loppuverkka hoidettiin sitten kunnolla, pitihän niitä uusia monoja testata lumella ja juostiin 1,8 km:n lenkki ja sen jälkeen käytiin vielä vähän metsässä tallustelemassa. Lisää ihmispuolen huomioita, uudet nastarenkaat olivat yllättävän pitävät, vieläkin muistissa viime talven kauhureissut kitkoilla jäisiä kärrypolkuja pitkin Nurmijärven halliin..