Aaamulla herätys 05.45 ja suunta kohti Lappeenrantaan. Ekalla agiradalla oli meille ainakin aivan ihmeellisiä estekulmia kontakteille ja ia tiukka 35 s. (eli eipä ole tälläkään tuomarilla enää löysiä ihanneaikoja), vatuiksi meni heti alussa, kun about juoksin Hukan päälle ja tippui keinun ylösmenolta. Tulos 11,39 s ja muistaakseni 6. sija. Toka rata oli enemmän mieleeni ja hyvää rataa tehtiinkin kunnes puomi 3. vikana esteenä ja eikun Hukka hyppää alastulon "kuka eka maalissa" -ilme naamalla. Meillä oli kaikista tuloksen saaneista 2. nopein aika, että pitikin taas sopivaan paikkaan tulla kontaktivirhe :( Sijoitus 4. Vika rata oli hyppis ja nyt kartturi oli jo niin pihalla, että unohdin radan ainakin 3 kohtaa, mulla jollain ihmeellä onnistuin törkkimään koiraa oikeille esteille ilman ratavirheitä, yliaikaa tuli sitten ärsyttävät 0,77 s. Sijoistusta en muistanut edes katsoa. Matkaseuralaisilla meni hyvin; Delistä tuli nollavoitolla AVA ja Luka oli nollalla 3.

Nyt on pakko pitää kisataukoa, koska kontaktit on vaihteeksi (kisoissa) siinä kuosissa, että ihan turha kisata. Tiedä sitten mitä tässä pystyy enää treenimielessä tekemään. Kai sitä täytyy alkaa ravaamaan jossain epiksissä (ja niissäkin pitäisi saada oikea kisafiilis päälle) ja oikeissa kisoissa katsoa, että yhtäkään sinne päin kontaktia ei katsota läpi sormien, vaan sitten hyllytetään vaikka olisi kuinka hyvä rata alla.. Se onkin ihan sairaan kivaa ja helpommin sanottu kuin tehty :(

Hukka jaksoi hienosti pitkän kisaviikonlopun päin vastoin kuin kartturinsa ja tänään pakkaskisoissa oli mielestäni pirtsakampi kuin eilen lämpimässä hallissa. Kotona oltiin klo 20.30, että ei mikään ihan lyhyt päivä ;)