Aamulla piti mennä hyvissä ajoin hallille, mutta auton lämppäri ei ollut mennyt päälle ja takakontti sekä sivuovet oli jäätynyt kiinni. Sain takakontin lopulta auki ja isot pojat häkkeihin. Hukka piti sitten runtata takapenkillä olevaan häkkiin etupenkin kautta, kylläpäs se mahtuu pienestä raosta menemään :D Pakkasta oli yli -20, hyi hitto. Topin kanssa tein vain jotain pientä ja Halti parka ei saanut tehdä mitään, koska ontui ma,  nyt jo onneksi kipittää menemään ja itse hyppäsi autoon.

Timo oli suunnitellut pirullisen näköisen radan ja kyllähän siinä tekemistä riitti. Keppikulmat tuotti ensin ongelmia, eka 90 asteen avokulma ja toinen kepeille mene pöydältä kiertokulmaan ja lähtö melkein seinästä ja molempiin takaaleikkaukset. Kun jätin ohjaamisen vähemmälle ja annoin Hukan itse hakea kepit, niin teki ihan oikein. Eli älä mene ämmä sekaan sössimään.. Eka treenisessio oli vähän tahmeaa, laitettiin Hukka huilimaan ja sitten vikalla yrityksellä oli jo ihan erinäköistä menoa ja vain yksi hyppy otettiin väärältä puolelta ja yksi rima tippui, tilastohärö Timon mukaan Hukalle ;). Pojat pääsivät taas näkemään uuden vesiäisen pennun ja oikein nätisti tutustuivat, mitä nyt haukkua piti kun kerran hallissa ollaan..Eipä ollut pentukaan moksiskaan jouduttuaan susilauman keskelle. Vaikka Topi ei tosiaan ole mikään sosiaalisuuden huipentuma vieraita koiria kohtaan, niin onneksi pennuille on kiltti.

SKL oli vahvistanut tänään Hukan mva-arvon sääntömuutoksen myötä, joten nyt Hukka on sitten ihan virallisesti FI MVA. Pitäisi saada vielä aikaiseksi hakea Ruotsista vahvistus S MVA:lle, joka tuli nyt kaupan päälle ;).