Topi viettää tänään 9 v. synttäreitään , mitä ei ihan heti uskoisi ja hyvä niin. Tollero veti kaksi siankorvaa (kaikki 50 kpl:tta olisi epäilemättä mennyt kerralla, mutta vähän pitää noita linjoja miettiä), Nigellan kananuggetteja ja itsetehtyjä lohkoperunoita. Paras lahja taisi kuitenkin olla, ettei tarvinnut tänään olla päivällä yksin. Kuvia ei nyt tullut otettua, mutta josko huomenna pävänvalossa saisi jonkun räpsyn otettua.

Hukkis on kuulemma päivällä paimentanut Haltia antaumuksella ympäri pihatammen, että ei se kovin kipeä voi olla. Tunnustelin äsken tassua ja nyt en huomannut aristusta, hyvä. Ehkä se tästä.

Eilen treenattiin hieman keppien ilmaisua ihan vaan sisällä, koirat ihan täpinöissään. Tänään on ollut totaalinen vapaailta kortterirallilla. Mitään kovin rasittavaa ei vielä uskalla tehdä, mutta jos huomenna pääsisi edes oikeaan (= ei toisia koiranulkoiluttajia/pyöräilijöitä/hevosia/ulkoilijoita 10 m:n välein -> tietää vähän pidempää ajomatkaa) metsään tsekkaamaan löytyykö vielä suppiksia.