9.10. oli FC semifinaali ja hylly tuli heti neljännellä esteellä kun ohjaaja ei juossut, että ei tarvinnut finaalia jännittää ;). Mutta startti oli ilmainen, joten ihan hyvä treeni, Hukka pysähtyi oikein hienosti puomin kontaktille mutta A:n juoksi läpi, otin uudestaan, odotti lupaa ja juostiin maaliin.

Treenit ovat jääneet vähän vähiin, Ristarilla on tullut pari kertaa tekemässä jotain pientä.

22.10. oli Hukan kanssa kolme startti Kirkkiksellä, ekalla radalla, hyppiksellä, Hukka meni oikeasti lujaa, mutta ohjausvalintani (jota mietin että vaihtaako vai ei) oli väärä ja Hukka putkeen ja hyl. Hyllyn jälkeen oli hetki sekoamista, Hukka ravaa putkeen uudestaan ja uudestaan ja lopulta räkyttää että "minne minne", mutta loppurata oli oikein hyvä, Hukka irtosi tosi hyvin itsenäisesti suorittamaan esteitä, joten ei tullut edes kiire. Seuraavalla agiradalla tehtiin nolla, mutta meno ei ollut yhtä nopeaa kuin hyppiksellä. Arvokisanollat ensi vuodelle saatiin kuitenkin kasaan :) Kolmannella radalla Hukkis oli jo selvästi väsynyt mutta aika riitti nollaan. A:n kontakti oli hyvä, puomille pysähtyi mutta ei ihan alas asti,  hyvät kontaktit kuitenkin meiltä. Tupla-aginollat joten ei pöllömpi päivä ja kolmannen radan tulos riitti 5. sijaan niin sai Hukkis vielä kassillisen herkkuja mukaan ;)

23.10. Topi täytti 11 vuotta, mitä on vaikea uskoa. Kesällä jo luulin että alkaako ikä vähän painaa, mutta nyt kun helteet on ohi ja koirat ovat olleet päivät yksin, niin virtaa riittää. Aamulla Topi on ensimmäisenä hereillä ja touhotus jatkuu myöhään iltaan. Paljon onnea Topi Tollerolle!