Kisat alkoi reilusti etuajassa ja melkein myöhästyin rataantutustumisesta. Rata oli onneksi helppo ja kuvittelinkin maaliin tullessa, että nolla tuli, jee, jee. Mutta tuomari olikin nostannut käpälän pystyyn puomin alastulolla, itse olin tietty ihan varma, että Hukka osui kontaktille vaikka tekikin taas hukkamaisen hyppykontaktin. Myös videolta näytti, että osui kontaktille ja märehdin suurella oikeusmurhalla.. Himassa kun katsottiin samaa videon pätkää hidastettuna TV:n ruudulta, niin oli milleistä kiinni osuiko vai eikö. Nih, kannattaisi ottaa kontaktit kunnolla ettei jää epäselväksi :p A.n kontakti oli juoksukontakti, mutta hyvä että tuli alas asti ja keinu oli kanssa aika törkeä roiskasu.

Toka rata oli sitten vähän haastavampi, muurilta oli tiukka käännös ja Hukka tiputti yhden palikan kun en antanut rauhassa suorittaa estettä. A:n jälkeinen hyppy ja seuraava hyppy poikittain epäonnistui eli Hukka tuli kakkoshypyn ohi kun en näyttänyt vastasta ajoissa. Kontaktit oli nyt paremmat.

Vikalla radalla Hukka hieman varasti lähdöstä, mutta ei haitannut. Puomin ja keinun kontaktit nyt hyvät. Nolla alla ennen lopun A:lle menoa mutkaputkesta, mitään muuta estettä ei ollut tarjolla, mutta Hukka ohittikin A:n seuraten mua. Istutin sitten A:lla oikein kunnolla kun kerran oli virhe alla. Kepit Hukka teki nopeiten tällä radalla vaikka ne oli toka vika este mutta hypyillä ei ollut niin tehokas. Loppuverkalla a-rauhaset vaivasivat Hukkaa mikä on hyvinkin saattanut vaikuttaa hypyillä. Ajattelin ensin että jätin varmaan ohjaamatta A:n kokonaan mutta videolla kyllä näkyy, että selvästi näytän Hukalle aata ennen kuin olin edes ohittanut estelinjaa. No, koirat ei ole koneita, mutta kyllä turhautti tämän päivän radat ja nimenomaan ohjaajan mokat, ihme keskittymismotoriikkahäiriöinen tumpelo.