Viideltä herätys ja kuudelta ajamaan Hyvinkäälle kisoihin.. Halti pääsi piiiitkästä aikaa mukaan kisoihin ja aksaamaan vähän lämppäesteillä, taisi olla päivän tyytyväisin. Hukan kanssa kolme agirataa. Ekalta radalta vitonen ohjaajan vääräaikaisen käskytyksen takia koira hyppyjen välistä, kun olisi pitänyt kiertää. Tokalla radalla Hukka loikkasi puomin ja sen jälkeen enemmän vähemmän rata päin seiniä ja sitten vielä A:n roiskasu, jonka jälkeen päädyin kävelemään pois radalta. Ei tehnyt enää mieli mennä yhtään vikalle radalle, mutta päätin, että käyn ottamassa kontaktit kunnolla vaikka hyllyttämällä. Heti alussa Hukka meni kyljelteen, sen jälkeen väärään päähän putkea (eli hyl) ja katsoin, että hassusti ravistelee itseään, otettiin vielä puomi (nyt pysähtyi), mutta sitten katsoin, että Hukkis pitää päätään ihan vinossa, joten juostiin uudestaan puomin kautta maaliin. Maalissakin Hukalla oli pää ihan vinossa ja korva luimussa, siis ihan kuin sillä olisi mennyt korvaan jotain. Keinonurmelta ei tosin luulisi hirveästi mitään irtoavan. Kirosin siinä sitten, että olisi pitänyt jättää koko rata väliin eikä mennä koiraa rikkomaan. En tiedä menikö korva liukastumisen jälkeen, vai liukastuiko korvakivun (tai minkä lie) takia. Onneksi vähän ajan kuluttua piti korvaansa ja päätään ihan normaalisti.

Ehkä noin varhaiset aamuherätykset eivät sovi meille, mutta jotenkin ei ollut mitään fiilistä kisata ja päivän mittaan koko kisapaikka alkoi ahistamaan, koko ajan sai varoa päälle hyökkiviä koiria. Reilu -20 asteen pakkasessa koirien lämppääminen ei sekään ollut kivaa ;). Vali vali.

Kontaktien roiskiminen ottaa nuppiin pahasti. Ei jaksa alkaa tässä toistamaan samaa kisakontakteista, mikä on ennenkin todettu, vaan kun se ei ole niin helppoa toimia oikein.. Nyt alkaa taas jokapäiväinen kontaktitreeni sisällä. Kontaktihärpäke on hautautunut hankeen, mutta kynnys ja joku lankku saa ajaa saman asian.