Hukka kisasi sangen onnistuneesti lainaohjaaja-Sannansa kanssa, parilla oli takanaan vain yhdet yhteiset treenit. Hukan piti tietty lisätä vähän jännitystä peliin eikä se ottanut kisapaikalla Sannaan mitään kontaktia, ei huolinut edes nameja, katseli vaan kaikkia vieraita ihmisiä. Lähdössä Hukka oli nuokkunut, mutta kun ohjaaja kutsui "tule", niin sitten oli kuulemma lähtenyt täysiiiii ;). Ekan radan jälkeen Hukkis oli sitten jo ollut ihan Sannan perään, kun oli tajunnut että "tän kanssahan pääsee radalle". Näköjään Hukalla on ihan oikeasti jotain paloa radalle.

Eka rata oli ollut hyvä 0 ajalla -2,78 s ja hienosti 7.sija/55. Hyppiksellä Hukka varasti lähdöstä ja sen jälkeen parivaljakolle tuli erimielisyyttä esteen suorituspuolesta silllä tuloksella, että koko hyppy hajosi :D ja siitä hyl, mutta ei haitannut koiran eikä ohjaajan menoa. Vikalla radalla Hukkis oli jo kuulemma väsynyt, eikä mikään ihme kun yöunet jäi vähiin ja tankkauksetkin oli huonosti hoidettu laiskan omistajan takia. Puhdas rata kuitenkin ja yliaikaa vaivaiset 0,75 s ja sijoitus 5./53. Ilman tuota yliaikaa olisi tullut serti, mutta ollaan nyt supertyytyväisiä tuloksiin ja siihen, että Hukka OTTI KAIKKI KONTAKTIT, myös ihan ohijuoksemalla.

Kisoissa oli ollut sikahyvät palkinnot ja Hukkakin sai hienon Hurtan nahkaremmin :) Suuret kiitokset kaimalle Hukan hienosta ohjauksesta ja huolenpidosta kisapäivän aikana!