Olkoon vaan loppiainen, mutta kuusesta ei vielä luovuta :D

Aamulla hallille ysiksi Haltin ja Hukan kanssa. Tollo jätettiin tylysti kotiin syömään luuta. Timo oli suunnitellut 22 esteen radan, jossa eduksi oli, jos koiran pystyi jättämään kontakteille. Kuviota, jossa  mentiin keinulta sivussa olevan hypyn kautta kepeille, joiden vieressä A ja sen alla putki, molemmat siis tyrkyllä hypyn jälkeen, pidin radan vaikeimpana kohtana, mutta se onnistuikin Hukan kanssa kaikilla tavoilla, leikaten, vekaten, valssaten.. Tosi hyvin haki kepeille, ehkä ma treeneistä oli hyötyä ;) . Radalla ei ollut Hukalle mitään vaikeaa, kokeiltiin sitten eri ohjauksia ja Hukka toimi kaikilla :)  Itse sössin eka jossain kohdin taas ajoituksen kanssa. Kiva oli huomata, että Hukkakin edelleen kehittyy ja hirmuisen hyvällä draivilla meni tänään.

Halti pääsi myös treenailemaan Timon valvovan silmän alla. Halti oli niin tohkeissaan, että kuola vaan lensi kaaressa :o. Käytettiin Haltia koekaniina kontakti-kuvioissa sillä silmällä, että kun en tod. näk. uskalla kisoissa jättää Hukkaa kontakteilla niin paljon kuin treeneissä + Hukkakin voi edetä ripeämmin, että mitä vaihtoehtoja löytyy ja kuinka tiukkaa niissä tekee. Löydettiin kyllä ainakin Haltin kanssa kaikkiin ihan sujuvat vaihtoehdot, itse piti kyllä pistää jossain kohdin reilusti töppöstä toisen eteen. Timo totesi, että Haltilla toimi paremmin kolmen hypyn (eka hyppy suoraan, viereinen hyppy takaa ja sitten eka hyppy taas takaa) kuviossa niisto, sokkari ja pakkovalssi (nämä kaikki siis kahden metrin aikana..) kuin mitä Hukalla. Hukalle sujuvampi oli niisto, veto ja huitaisu kolmoshypylle. Halti oli kyllä kanssa oikein etevä :)

Käytiin vain hätäinen jäähdyttelylenkki ja sitten kotiin hakemaan Topi kyytiin ja järven rannalle lenkille. Kello olikin sitten jo taas 13, kun kotiuduttiin ja olin pyhästi päättänyt, että tänään pesen koirat. Ei sillä, että olisivat jotenkin likaisia, mutta itse tykkään pestä koirat ajoittain, irtoaa sitten kuollut karvakin nopeammin. Vaan laiskuus iski ja tein sitten vain perusteellisen kolmen harjan harjauksen :p ja leikkasin tassukarvat. Toisten mielestä islantilaisia ei suurin piirtein tarvitse edes harjata, mutta mieluummin kerään edes osan irtokarvoista harjaamalla kuin imuroimalla jatkuvalla syötöllä ja tuleepahan samalla tsekattua koirien iho jne. Ja on se hoidettu turkki aina paremman näköinenkin ;)