Reilu kuukausi onkin taas vierähtänyt bloggailusta. Mitään ihmeempiä ei ole tapahtunut, Ristarilla ollaan käyty kerran pari viikossa melko hämärissä oloissa (kentillä ei valoja) treenailemassa tekniikoita ja pari kertaa ollaan taidettu käydä hallilla ryhmätreeneissä. Ristarilla on nyt ollut hyvä sää treenata, sopii meidän koirille, mutta tänään esteet taisi lähteä talvisäilöön.Topi ja Halti ovat taas viileiden säiden myötä nuortuneet ja hyvin nousee tassut aksassa.

Marraskuun kohokohta oli Janitan treenit 12.11. Hukka meni oikein hyvin ja sai kehuja ;), ohjaajalla oli taas motoriikkavamma valssin kanssa ja Janita joutui käytännössä pitämään ohjaajasta kiinni ja kääntämään oikeaan suuntaan ja silti onnistuin tekemään sokkaria ja vastakäännöstä *nolotus*. Mutta taisi se kuvio lopulta mennä jakeluun, ainakin nyt luulen niin :D

Tänään käytiin Purinalla vetäsemässä parit startit. Hukka liikkui mielestäni hyvin ja radat meni ihan ok, ekalta hyppikseltä 0 ja 8./30 ja tokalta agiradalta 0 ja 4./31. eli tuplanollat. Etenkin hyppiksellä Hukkis kulki hyvin ja harvinaisen vähän hävittiin kärkikoirakoille vaikka sijoitus ei mitenkään kummoselta näytä, on tuo taso vaan kovaa. Hukkis on kyllä tänä syksynyt ollut varma suorittaja, elokuusta tähän päivään 13 starttia joista nollia 9 eli 0% 69,23 ja jos lasketaan vain agikisat niin nollaprossa on peräti 75%. Lyhyen aikavälin tilastohärö? ;)