Aamulla hallille. Halli on aivan luxusta, tilaa riittää, lämmin ja joustopohjainen keinonurmi ja wc. Ulkoilumaastot aivan hallin vieressä ovat myös mahtavat.

Topin ja Haltin kanssa otin pitkästä aikaa (vain) tokoa, koska ajatus eessuntaas ravaamisesta lämppäämässä/jäähdyttelemässä yhtä koiraa ei houttanut, kun treenien jälkeen oli tarkoistus mennä vielä juoksemaan.

Valitettavasti Timo ei päässyt tänään koutsaa, mutta 22 -esteen rata oli helpohko ja onneksi ihan kivasti pärjättiin keskenämmekin Sannan ja Ellun kanssa. Itellä oli hieman ongelmia sijoittumisen/ajoituksen kanssa parissa kohtaa, mutta kyllä se sitten uusinnoilla onnistu. Hukkis oli taitava. Hukalla näyttäisi nyt puomin kontaktin itsenäinen suorittaminen aavistuksen parantuneen, hyvin tekin alas asti vaikka jätin putken väliimme.

Treenien jälkeen lähdin poikien kanssa hölkkäämään, maasto oli aika mäkistä ja opastetaulu paljasti meidän hölkötelleen yhteensä 3,5 km ja siinäkin oli jo mulle liikaa .

Parempi puolisko ainakin teknisten laitteiden kanssa teki hienon dvd:n Hukan agiradoista ja valokuvista Castorin ja Aframin perheelle Saksaan lähetettäväksi, nyt pitäisi vielä yrittää saada aikaiseksi kirje Hukan viime aikojen kuulumisista.