Enpä muista milloin olisi viimeksi tullut kisattua yli -20 pakkasessa kuten tänään RIMAn kisoissa. Kisat meni kyllä nopeesti ja hallissa oli lämpimämpi kuin ulkona. Eka rata oli Anne Viitasen hyppis, josta tykkäsin. Hyvää nollaa sitten tehtiinkin kolmanneksi vikalle esteelle asti, ote herpaantui ja Hukka suhahti putkeen, sain rääyttyä sen vielä takaisin, mutta hyllyhän siitä tuli kun nenä ehti käydä putkessa. Tokalla agiradalla ääliönä jännitin lähdössä niin paljon, että kutsuin Hukan liian aikaisin ja ohjautui sitten keppien tokaan väliin. Uusintayrityksellä kyllä hyvin haki kepit ja kesti takaaleikkauksen, että turha noitakaan kepeillä leikkauksiakaan on enää spennata vaikka vähän kulmaa olisikin, kyllä Hukkis ne osaa. Yhteen valsiin en ehtinyt joten lennosta sovelsin siihen jonkun epäonnistuneen sylkkärin tapaisen, Hukkis kiepsahti, mutta matka jatkui.. A:lla teki juoksukontaktin ja pysähdyin ja  mietin hetken, että otanko uudestaan - ääsh, menkööt. Suoran putken jälkeen oli puomi ja Hukka tykitti sinne ihan hirmuista kyytiä, puomin alla oli putki niin että sivuttaisetäisyyttä tuli reippaasti. En lähtenyt rynnimään alastulolle vaan pidin sivuetäisyyden, pysähdyin ja Hukka tuli melkein maahan asti. Odotin hetken ja läppäsi sitten etutassut maahan (eli siis on hiffannut mitä pitää tehdä!), tosin hieman sivuun muhun päin, mutta riittävän hyvin. Oikeastaan aika sika hyvin ;), koska en enää itse liikkunut eteenpäin ja väliä oli ihan reippaasti. Kerrankin maltoin ja näköjään kun malttaa, niin kisoissakin on mahdollista onnistua :o. Tulokseksi 9,23. Hukkis oli taas oikeasti hyvä ja eteni tosi hyvää vauhtia, vaikkei tulokset sitä kerrokaan. Kaima ja Deli tekivät hienon asennenollan ja sillä irtosikin 2. sija, onnea, onnea!

Luulisin, ettei olisi kauhean vaikeaa muistaa paria perusjuttua, eli ohjaa jokainen este ja ihan loppuun asti (vaikka kuinka nollan kiilto silmissä tuikkisikin) ja olla hosumatta vaikka siellä lähdössä, mutta näköjään se on hyvin vaikeaa ;) Ens vloppuna on pakko skarpata.

Koska ABC:n ruokalista on uudistunut, niin pakkohan meidän oli mennä porukalla kisojen jälkeen syömään ;) Viikon kohokohta on päästä huoltsikalle syömään.. :D

Isot pojatkin oli lenkitetty umpihangessa poisssaollessamme, joten nyt ei kun huilimaan :)