Viikon totaalinen agitreenitauko takana ja uskallauduin Hukan treeneihin, tassuvaiva näyttää ainakin toistaiseksi olevan ohi. Rata oli valmiiksi rakennettuna, mitä ehdin ensin kokeilla Haltin ja Tollon (tuli tässä mieleen, että synttärikuvat jäi sitten ottamatta, kun oli niin harmaa sää) kanssa sitä. Haltin kanssa oli pakko pelata aika paljon leikkauksilla ja vedoilla etenkään kun ei voi jättää kontakteilla, mutta ne toimi sillä tosi hyvin ja H oli oikein hieno. Topille rata oli teknisesti liian vaikea, mutta pätkissä oli ajoittain hyviäkin kohtia, hyvä vire päällä. Ja kun kyseessä oli SM-ryhmän treeniradasta vielä vaikeutettu versio, niin ei Tollon sitä toki tarvitsekaan hanskata.

Hukkiksella oli hurja meno päällä, ajoittain irtosi ja haki itse esteitä aivan epähukkamaisesti (=siis aivan liian itsenäisesti) ja jaksoi toistoa toisensa perään, Timokin ihmetteli, että olisi kyllä viime talvena jo hyytynyt totaalisesti, etenkin kun ohjaaja aina välillä pomppii tasajalkaa prkl:tä huutaen *nolo*. Mutta Hukkis oli ihan vaan, "joo mä yritän vielä". Onneksi on koutsina koirahieroja ja treenikaverina eläinlääkäri, ettei pääse liikaa rääkkäämään koiraansa..

Hukka oli mun mielestä oikein taitava, mutta aina jossain vaiheessa joku kohta meni pieleen, kun yritin vetää radan nollana läpi. En itse oikein osaa kropalla kääntämistä ja tolla radalla Hukka ainakin olisi tarvinnut voimakkaampaa kropan kääntöä toisissa kohdin. Hieman yllättäen silläkin toimi jossain kohdissa paremmin leikkaukset/poispänkäännöt kuin vaikka sokkarit tai sitten ne vaan oli mulle varmemmat ohjaukset niissä kohdin. Yhdestä valssikäännöksestä olin varma, että toimii Hukalla, vaikka se kuulemma monella oli ollut tosi kökkö ja siinä sentäs osuin oikeaan, Hukkis kääntyi tosi hyvin :) Sain Delin lainaan, etten rääkkäisi enempää Hukkaa, ja Delin kanssa sitten saatiin rata vedettyä nollana läpi, vaikka meinasi jo happi loppua itseltä. Deli ampuu toisissa kohdin todella paljon lujempaa kuin Hukka, jolloin alkoi mennä omat pasmat sekaisin, mutta näköjään Deli toimi pas**mmallakin ohjauksella ;)

Kummasti sitä aikaa palaa agissakin useamman koiran kanssa treenatessa, kun parisa erässä koiria lämppää ja jäähdyttelee, varsinkin jos vähän pidemmän kaavan mukaan. Aamulla lähdettiin himasta klo 8.30 ja takaisin tultiin klo 13.30.