Aamu alkoi päin ***¤*%*%*, ensin auton takaluukku oli jäätynyt kiinni eikä tietty ehditty hallille ajoissa lämppäämään ennen vapaatreenivuoroammei. No sitten kun olin koirat lenkittänyt niin enpä saanut hallin ovea auki, sekin oli jäätynyt kiinni. Kaima tuli onneksi hyvissä ajoin paikalle ja yhdessä rynkyttäen saimme oven lopulta auki.

En sitten ehtinyt kun pikaisesti kokeilemaan Haltin ja Topin kanssa Timon rataa, joka oli sellainen, että koko ajan riitti koiralle "vääriä" esteitä jos ei ajoissa kertonut mihin pitäs mennä. Tollo oli yllättävän hyvä ja meni lujaa, poispäinkääntö kepeiltäkin kauempana olevaan putkeen onnistui. Halti oli ihan hoomoilasena että "minne minne" kun ohjaukseni oli ilmeisen syvältä.

En ollut mitenkään tietoisesti etukäteen päättänyt asennevammaa ;), mutta Hukan kanssa rata meni ihan läskiksi, kun en kuulemma itse edes juossut enkä yrittänyt yhtään ja sama meno tarttuu sitten Hukkaankin. Jouduttiin jäähylle hakemaan asennetta ja uusintayrityksellä olikin sitten parempaa menoa. Hukalla ei ollut mitään ongelmia radan suorittamisessa, mitä nyt kontaktit piti pari kertaa roiskaista mutta huomautuksen jälkeen läppäsi hyvin tassut maahan. Jotain positiivista ohjaajalle eli olin itse tajunnut valita toimivat ohjauskuviot, toteutus sitten vähän eri asia..