Pari kuukautta näköjään vierähtänyt viime päivityksestä. On vaan ollut muka niin kiire/väsymys, ettei tietsikalle ehdi, saati että tulisi jotain kuvia tai videoita ladattua nettiin. Uusia kisavideoitakin odottaa koneella, mutta niiden lataaminen youtubeen onkin sitten toinen juttu ;). Tässä muinainen kuva ajalta Haltin mielestä ensimmäiset "helteet". Lumet on kadonneet jo joku viikko sitten, narsissit kukkii ja koirilla on törkeä karvanlähtö. Loputon pohjavilla jota riittää ja riittää.. Uintikausikin tuli  korkattua jo useampi viikko sitten paikallisojassa. Haltin mielestä +10 on kauhia helle.


1336142285_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

18.3. käytiin Hukan kanssa kisaamassa kolme starttia Hyvinkäällä, eka agirata oli aika hyvä, mutta jostain syystä yksi rima tippui siinä vaiheessa kun Hukka oli jo kepeillä ja siitä sitten vitonen. Luulin että meni väärin kepeille sisään, kun tuomari siinä vaiheessa huitoi ja ajattelin, että tuli hyl kun en korjannut ja ohjaus sen jälkeen vähän sinnepäin. Tällä radalla Hukka irtosi hyvin. Tokalla agiradalla tuli kielto hypyltä kun ennakoin liikaa ja sen jälkeen sitten päätin seisottaa keinulla ja palkata maaliin eli hyl. Hyppikseltä tuli vitonen, en edes muista mistä.

3.4. meillä oli kaima K:n kanssa kahden tunnin mega-aika Janitalle kolmelle koiralle ja ehdittiinkiin viilata kaikenlaista ja tehdä lopuksi vielä nollarata -yritykset. Mulle muistettavaa, ohjaa linjoja, älä esteitä  ja puolivalssi pelastaa aina. Janita muistutti myös siitä, että pitää rohkeammin ohjata, että Hukka kyllä kestää sivuetäisyydet jne. ja rajoittaa turhaa Hukan huutelemista ja volyymia ;). Hukka on kuulemma jo niin taitava, että harmi etten itse aina tajua linjata, missä sitten menetämme kymmenyksiä. Ja siihenhän meillä ei olisi yhtään varaa. Lopun nollatreenipuserrus tyssäsi heti alkuun, mutta toisella yrityksellä puskettiin läpi. Janita sanoi, että huomasi että välillä mulla meinasi yritys loppua kesken, ei saisi ikinä luovuttaa, vaikka kuinka kököltä tuntuisi. Aivan mahtavat treenit, joka pennin ja vapaapäivän väärti!

21.4. käytiin Janakkalassa rykäsemässä pari agistarttia Hukan kanssa, eka rata meni heti tokalla esteellä pieleen, Hukka ei tullut mukaan ohjaukseeni, jonka olisi pitänyt ehkä olla voimakkaampi vs. viretila ja sen jälkeen olin itse myöhässä ja siihen kosahti. Keinulla Hukka ei pysähtynyt, päätin sitten pysäyttää A:lle kun kerran hyl alla ja siinä sainkin sitten hinkata kolme kertaa ennen kuin pysähty ja sitten juostiin maaliin. Treenikaveri tuossa juuri päivitteli, että on se kumma kun Hukan kanssa voi treeneissä tehdä kontakteilla mitä vaan, jatkaa toiseen suuntaan, tehdä valeohjauksia, sivuirrota monta metriä, ja tyyppi vaan nököttää alastulolla, mutta ehkä se vaan on niin, että sinnepäin kisasuorituksia on niin paljon alla + koiralla korkeampi vire kisoissa + ohjaaja käyttäytyy erilailla, että se on jo niin syvällä vuosien jälkeen mielessä, että kisat on eri asia. Niin tai näin, nyt Hukkis ei ole pitkään aikaan ottanut varsinaisia kontaktivirheitä, vaan on tullut maahan asti (toisinaan jäänyt jopa odottamaan vapautuskäskyä), että enpä ala enää tässä ehtoopuolella uraa sitä enempää painostamaan kisoissa. Tokalla agiradalla tehtiin nolla, aika riitti 13./31 sijaa, että ei mikään hurrattava, vaikka taso olikin kova, mutta positiivista oli, että ihmisnuoleni lähdössä kolmen hypyn takaa onnistui, joku vuosi sitten en olisi uskaltanut edes kokeilla ;).

Treenaamassa ollaan käyty lähinnä omatoimisesti kaima L:n kanssa pari kertaa vkossa ja ihan hyviä treenejä ollaan saatu aikaiseksi ja isot pojatkin ovat päässeet päästelemään liikoja höyryjä ulos. Topille ja Haltille kuuluu siis myös hyvää, paitsi että Halti kärsii "helteestä".  Muu kuntoilupuoli on jäänyt jokseenkin hunningolle ja vasta parina viimeisenä päivänä olen taas aktivoitunut ja pitkästä aikaa ollaan käyty hölkkäämässä, että tekee pahaa :o. Sen jälkeen on kyllä hyvä olo, mutta se aloittaminen ja jaksaminen, yak.