Aikasen pitkä tauko tullut päivityksiin.. Treenattu ollaan taidettu vain kotipihalla lumihankien keskellä jotain tekniikoita.. Kisapuolella onkin tapahtunut enemmän sitten viime päivityksen, katsotaan mitä randomina enää muistaa..

Lieto 3 starttia 21.11., hyppikseltä yliaika nolla (pari kaarrosta riitti), sij. 6/37, agiradalta 0 ja -5,22 s ja 4./41 (oikeammin 3.) ja toiselta agiradalta hyl. Nyt en kyllä edes muista mistä tuli :o

Kouvola 2 starttia 27.11., agiradalta 0 ja sij. 8/21, Hukka ei liikkunut yhtä lujaa kuin ed. kerroilla, siksakit taisi tappaa vauhtia, hyppikseltä 5 kun ohitti poikittain olevan U-putken ekan suun (ohjauskin oli olematon) ja sij. 15/21.

Riihimäki 3 starttia 4.12., ekalla agiradalla olimme Hukan kanssa ainoa koirakko, joka suoritti radan ratavirheittä 32 koirakosta (!!) ja meidän lisäksi tuli vain yksi tulos (!), mutta valitettavasti 3,6 m/etenemä oli ko. radalla meille liian kova, kun lopun takaapyörityksissä ohjaaja ennakoi turhan paljon ja Hukka kuuliaisena stoppasi ja siinä varmaan meni se vaadittavat 1,16 s... En osannut oikein voitosta iloita, vaikka palkinnot olivat mitä parhaimmat, kun jotenkin hävetti se yliaika. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi vaan pitänyt olla pirun tyytyväinen ;) Enpä ole ennen moiseen törmännyt, että 30 koirakkoa hyllyttää :o. Hyppyradalta tuli vitonen ja yliaikaa, Hukka pääsi varastamaan lähdöstä ja sitten oli jotenkin kiertää kaartaa meininkiä, sij. 15/38. Vikalta agiradalta tuli sitten 0 -6,28 s ajalla ja sij. 7./29. Radalla oli mukana pöytä ja ia löysempi, vaikka ainakin omasta mielestäni rata oli paljon sujuvampi koiralle kuin eka rata. Pöytä osui meille muistaakseni ekaa kertaa kisoihin, mutta ei tuottanut Hukalle mitään ongelmia, hyvin pysähtyi ja meni maahan, itse kutsuin ehkä vähän jäljessä pois. Ja mikä parasta - SM nollat 2011 Hukalle kasassa!

Porvoo 3 starttia 5.12., ekalta hyppikseltä vitonen, kun ennakoin valssia liiankin kanssa että Hukka otti kiellon, tokalta agiradalta 0 ajalla -2,64 s, Hukka pääsi varastamaan lähdössä ja pysähtyi EI -kieltooni ekan hypyn jälkeen, päätin sitten kuitenkin jatkaa rataa, että ihan kiva, että päästiin kuitenkin aikaan. Vikalla agiradalla otin lähdön kunnolla, Hukka yritti varastaa, mutta käskin uudestaan istumaan, sitten kuvittelin ettei Hukka enää juurikaan irtoa ja en lähtenyt varmistelemaan pituuden taakse, vaan Hukkapa irtosi oikein komeasti ansaputkeen ja siitä hyl, pysähtyi hienosti puomin kontaktille ja siinäpä ne tärkeimmät kauden lopetukselle olivatkin: onnistuneet kontaktit ja lähtö.

Summasummarum: elämä on ihanaa ilman yhtäkään varsinaista kontaktivirhettä sitten kisatauon, jospa tässä vaiheessa uskaltaisi osoittaa isot kiitokset Timolle kontaktien uudelleen opetus -projektista sekä Sanna K:lle "todistusaineistosta", että kyllä Hukka osaa. Täytyy vaan itse nyt olla pirun tarkkana ettei tule lipsuttua yhtään enempää kontakteilla, vaikka vaikeaa se on, kun tietää ettei mihinkään ylimääräiseen ole varaa aikojen takia... Hukan vauhti on ollut nyt parempaa Kouvolan kisoja lukuunottamatta (vaikka tulokset sitä eivät kerrokaan tiukkojen ia:n takia) ja muutenkin on ollut niiiiiin taitava, että nyt ollaan erittäin tyytyväisiä loppuvuoden tuloksiin ja jäädään hyvillä mielin pikkutauolle kisoista.