Pitkästä aikaa päästiin Timon treeneihin. Ennen Hukan vuoroa ehdin ottaa isojen poikien kanssa vähän keppejä ja kontakteja, no, jotain mielenvirkistystä niillekin. Timo oli suunnittellut seuraavanlaisen radan, mikä herätti kysymyksiä, onko koutsi syönyt vahingossa vääränlaisia sieniä ;)):

1289998974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itse asiassa rata ei ollut lainkaan vaikea Hukalle, ei lukinnut ansaesteitä tms. Ohjaaja sen sijaan jätti rataantutustumisessa osan esteistä väliin ja sen jälkeen ei mennyt millään jakeluun, että mihin milloinkin kepeiltä jatketaan. Päätin, että tehdään pätkissä eikä lähdetä edes yrittämään koko rataa putkeen. Sylkkäreissä oli vähän ongelmia väleissä 8-9  ja 4-5 , peruutin liikaa, mutta heti kun teki "oikein", niin Hukka luki ne kyllä älyttömän hyvin. Leikkaus neloselle tuotti myös ongelmia kun lähdin väistämään sivuun kun olisi pitänyt vaan juosta suoraan, mutta kun niin teki, niin kylläpä kääntyi Hukkis hyvin ja kestää kyllä "päälle" tulevat leikkaukset. 28-30 välissä rytmitys oli kadoksissa ja leikkaus taasen 30:lle tökki, kun en vaan lähettänyt koiraa eteen, vaan oikein huusin "Hukka" 29:n jälkeen. Eikä mennyt jakeluun ensimmäisestä huomautuksesta :o En vissiin osaa oikein ottaa huomioon noita pitkiä estevälejä. Mutta Hukkis oli älyttömän taitava, Timokin totesi, että ei radassa Hukalle mitään vaikeaa ollut, vaikka ohjaajan silmiin rata näytti kovin haastavalta. Ja pitää nyt hehkuttaa, kun Timo kehui, että Hukkis alkaa olla kepeillä pirun taitava :o Ja ne kun on ollut meidän heikko kohta avokulmiin törkkäsyjä lukuunottamatta. Mutta oppii se vähän vanhempikin kettu uutta, kun vaan tulee treenailtua. Hyvät treenit oli.

Hukan treenien jälkeen lähdin sitten koko lauman kanssa lenkille ja päästin koirat vapaaksi jossain pikku metikössä. Halti katosi heti alkumatkasta ja aikani sitä huudeltua huomasin, että kauempana joku PIEHTAROI maassa. Niinpä tietenkin, Halti oli löytänyt sitä itseään ja koko etuosa oli täynnä paskaa, samoin vastapesty bot -loimi. (&(¤)#(!!!! Mikä ihmeen pakkomieli ihmisillä on paskoa pitkin metsiä??? Haltin pesu olikin sitten oikea operaatio ;) Ensin pesin tavallisella koirashampoolla ja löyhkä ei katoa mihinkään, uusi pesu Ringin lääkeshamppoolla ja eikun paska vaan haisee. Sitten kaadoin puoli purkkia mäntysuopaa ja perään puoli purkkia jotain sitruuna-hoitoainetta, johan auttoi. Käsittely vaan taisi olla turhan rankka, sillä pesun jälkeen föönätessä Haltista irtosi tupottain karvaa, great. Yritin ensin pestä Haltin loimea kylppärissä painesuihkulla sillä seurauksella, että paskarippeitä oli pitkin seiniä ja eikun loimet ja remmit pesukoneeseen ja sen jälkeen hinkkaamaan kylppäriä sillä mäntysuovalla. Juu, ei käy koirallisilla vapaapäivänäkään aika pitkäksi ;) Ja nyt pitäisi sitten vielä imuroida.. Team paskapäät toivottavat mukavaa iltaa muillekin!