Kävin kokeilemassa treenirataamme vähän Topin ja Haltin kanssa ennen Hukan treenejä. Topi oli aivan kauhean villillä tuulella ja irtoili minne sattuu, en pysynyt perässä ;) Myös Haltilla ehti itse valita vaikka mitä esteitä. No, hyvä että virtaa riittää vielä. Timo oli suunnittellut 35 esteen radan ja isojen poikien kokeilun jäljiltä olin sellainen tunne, että en varmasti muista rataa saati miten sen voi tehdä nollana. Tarkoitus oli siis säilyttää keskittyminen ja yrittää saada rata puhtaasti läpi ja sitten kun se onnistuu, niin mietitään vaihtoehtoja. Yllättäen muistin radan, kerran Hukka varasti A:lta (hyi), otin A:n uudestaan ja jatkoin, parit hypyt meni väärältä puolelta mutta jatkoin kuin olisi mennyt oikein ja yksi pyörähdys tuli, kun jäin liikaa jälkeen suoralla. Radalla joutui oikeasti juoksemaan ja ihan lopussa katosi jo jalat ja maaliin päästyä oli pakko lysähtää polvilleen. Ei mulla oikeasti voi olla noin huono kunto, varmasti flunssan jämät vaikutti vielä :p. Hukka oli oikein hieno. Sain kerrankin positiivista palautetta asenteesta (!!), että en luovuttanut kesken vaikka joku kohta ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan + tsemppasin Hukkaa. En halunnut kokeilla koko rataa uudestaan etten kuukahtaisi sinne, joten kokeiltiin sitten eri ohjausvaihtoehtoja kolmeen kuvioon. Timon ehdottamista vaihtoehdoista aina joku kyllä toimi paremmin kuin mihin itse olin eka päätynyt, mutta en jaksa niitä nyt alkaa ylös kirjaamaan. Koska me ohjaajat podimme keuhkoahtaumaa, pistimme treenien lopuksi koutsin vähän ohjastamaan koiria ;) Hukkaa ei juurikaan muut ole ohjanneet, mutta Hukkis meni ihan fiiliksissä Timon kanssa :)

Käytiin lopuksi kävelemässä tunnin lenkki pitkästä aikaa vesiäistyttöjen kanssa ja ihmeen asiallisesti pojat käyttäytyivät. Tiellä tuli pari kertaa hevonen vastaan, mihin meidän koirat eivät ole tottuneet, mutta niiden mielestä polle oli ilmeisesti ihan normaali kulkuväline ja vähemmän kiinnostava kuin vaikka toinen koira.

Tänään varmistui että mahdutaan mukaan Kari Jalosen 5 kerran tehotreenikurssille Lempäälään huhti-toukokuun taitteessa, siistii :).