Hukka pääsi tuloksillaan JAU:n medijoukkueeseen SM-kisoihin, yksilöihin paikka olikin varmistunut jo aikaisemmin, eli nyt voikin alkaa panikoimaan kuinka ollaan kondiksessa kuukauden päästä..

7.5. käytiin kuokkimassa Tuulia Liuhdon treeneissä. Hyvät treenit nuokin. Ensin Hukalla oli kauhea draivi päällä kera hirveiden kaarrosten ja sitten "helle" simautti totaalisesti. Hurtan viillennysloimi näköjään toimii, pikku tauon jälkeen tassu nousi taas. Hukka ei nyt käänny ilmaiseksi suorista putkista, vaan vaatii ihan oikeasti näyttöä. Vähän kumma, mutta täytyy tuota tutkiskella nyt kun pääsee pihallakin taas treenaamaan. Kellotuksen mukaan eteni parhaiten saksalaisilla pakkovalssi/niiston sijaan.

Keskiviikkona kävin ottamassa revanssia Tuulian radasta ja sain hampaan koloon jääneet kohdat selviksi. Tollero ja Halti väänsivät myös saman radan, eivätkä yhtään pöllömmin.

12.5. käytiin hyisessä Hattulassa palelemassa. Ekalta hyppikseltä tuli ihan tyhmä kielto, kun aloin ennakoimaan jo seuraavaa kohtaa. Agiradalla mokasin heti tokalla esteellä ottaen koiran vastaan väärällä kädellä ja sokkari siitä ei sitten enää onnistunutkaan ja koira A:lle. Urpo minä. Positiivista oli, että puomille Hukka sitten pysähtyi kun oli hyl alla. Mutta joo, pää ei vaan toiminut ja nyt sen nimenomaan pitäisi toimia..

14.5. käytiin Ojangossa epiksissä, Savioja oli tehnyt oikein kivan radan. Tarkoitus oli vetää eka rata kisanomaisesti ja sitten seuraavalle radalle palkata kontaktit. No Hukkis otti sen verran vauhdikkaan A:n että kytkin remmiin ja kävelin pois radalta. Hukalta pääsi oikein "räyh" kun taisi tajuta että homma loppui kesken. Seuraavalla radalla A oli hitaampi, mutta nyt odotettiin lupaa ja puomi oli sitten jo oikein hieno, kesti hyvin sivuetäisyyden. Palkkasin puomille ja pois radalta. Radan jälkeen Hukkis oli super muikeena, että ilmeisesti se radan keskeyttäminen ja passivoituminen oli vähän järkyttävää.

Loppuviikko onkin sitten ollut ihan hirveää härdelliä ja koirat hunningolla. Kohta koirat haukkuu ja karavaani kulkee, kun lähdetään Somerolle aksailemaan ja paimentamaan (!).