Topi ja Halti treenasivat ensin backlappeja ja keppejä. Molemmat ihan taitavia, mutta Topi tahtoi jättää viimeisen keppivälin koko ajan pujottelematta vaikka kuinka muka yritin itse ajatella, että kepit vielä jatkuu. Saatiin lopulta onnistumaan. Taisi olla Topilla vain kiire pallon perään. Sain vihdoin Kongin vinkuvia tennareita ja ne ovat koirien mielestä aivan ihania, niiden perään hyllylle on jo pari iltaa ehditty itkemään..

Hukan treenirata:

1285160392_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Johtuen ehkä treenitauosta ja kylmemmistä säistä, Hukkis lähti tänään kuin tykin suusta ja sujahti 3:n sijaan putkeen. Ohjaajakin tosin sen oikein heitti sinne.. Uusi yritys, 3:n backlapilla, vitonen pyörittämällä, jättö puomin kontaktille ja kymppi jollain sokkarin tapaisella ja "täällä" käsky linjasi koiran A:lle. Uusinnalla onnistui ja Hukka haki ihan sairaan hyvin kepeille, ei tarvinnut mitään ihme vetoja. 13-14 onnistui ihan hyvin päällejuoksuna ja sitten ohjaaja unohti välistä hypyn 15.. Nooh, uutta yritystä, hypyltä 15 koira laskeutui ihan törkeän vinoon ajatellen 16 ja sitten ennen pituutta joutui kysymään "mihin mihin", no meni vielä ja sitten taas 20 jälkeen ohjaaja unohti radan ja ohjasi A:lle. En antanut näiden sekoilujen häiritä, kun olin vain pikaisesti tutustunut rataan. 21-26 ei pitänyt sisältää mitään ihmeitä, mutta Hukka onnistui valitsemaan putken pari kertaa - ainahan se menee ennemmin kontaktille :o. Ei siis pidä liikaa luottaa ;)

Kokeiltiin 15:lle valssia ja leikkaus 17:lle, toimi kun teki törkyleikkauksen. Paras vaihtoehto meille oli kuitenkin 14 jälkeen valssi, 15 pyörittämällä ja 18 edelleen päällejuoksuna ja 20 jonkinlaisena kropan käännöllä. 23:lle piti muistaa lähettää reippaasti, niin tuli parempi linja A:lle. Loppuun otettiin vielä kepeille 12 meno, josta palkka, kun kuulemma Hukkis niin älyttömän hyvin haki kepit joka kerta. Hukka oli keiltämättä tänään tosi hyvä, kaikki poispäänkäännöt sun muut toimi ja pysähtyi hienosti kontakteille ja omakin fiilis oli hyvä, vaikka vähän tuli missailtuakin. Sanna K kokeili vielä pari kohtaa Hukan kanssa ja vaikka Hukkis olikin jo vähän väsy, niin tosi hyvin toimi.

Lopuksi käytiin hölkkäämässä koko lauman kera, kun vihdoinkin oli sellainen olo, että pystyy jotain tekemään. Koirat on syötetty ja venytelty ja nyt on väsynyttä koiraa :)