1325279369_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Joulu tuli ja meni, mutta hyvää Uutta Vuotta 2012! Oheinen kuva on viime helmikuulta, pikkasen oli eri meininki kuin tänä vuonna joulukuussa. Jatkuva pimeä, myrskytuulet ja kaatosade tai peilijää on kieltämättä vähentänyt ulkoilun iloa. Joulun aikaan sentäs pääsi valoseen aikaan ulos ja vietettiinkin enemmän aikaa Lemmenlaaksossa lenkkeilen. Pojat saivat "isovanhemmilta" monta pakettia uunilenkkiä ja cesaria ja olin just hankkinut pojille uudet heijastinhihnat Hukan voittamilla lahjakorteilla, joten meidän joululahjat jäivät tuolle henkiselle puolelelle ;)

Kisoissa ei enää tämän vuoden puolella käyty. Kaikkiaan kuluva vuosi meni Hukan aksailujen kannalta hienosti, vaikka ei ehkä kokonaisuudessaan niin aktiivisesti kisattu/treenattu kuin joskus aikaisemmin, vaikkakin esim. edellisvuotena saitsut rikkoivat vuotta aika pahasti. FI AVA, Norjan hyppysertit, hopeaa piirimestiksistä, rotumestaruus, ensi vuoden arvokisanollat kasaan, Hukan paras sijoitus agi rankingissa ever, joten ei voi kuin olla tyytyväinen kuluneeseen vuoteen. Hukankin taidot ovat toki parantuneet huimasti nuoruusvuosista, mutta nyt ikää alkaa jo olla eikä samaa suorituskykyä voi olettaa kuin ennen, joten ensi vuonna treenaillaan ja kisataan rennosti siihen malliin kuin hyvältä tuntuu.

Sitten viime päivityksen jälkeen ollaan käyty n. kerran viikossa treenailemassa tekniikkapainoitteisesti koko lauman kera. Topia on hauska seurata, se on oppinut eläkeiässä lukemaan itse rataa ja entinen takiainen irtoaa hyvin helposti vaikka minne asti, jos ohjaus ei ole todella selkeää, mitään pikkueleitä tyyliin h- koirat ei osaa lukea.. Valitettavasti Hukan kanssa talvikauden odotetut valmennukset eivät sitten onnistuneetkaan, koska muuttuivat vlopun seteiksi mikä ei taas tämän lauman/työtilanteen kanssa oikein toimi.