Päivittelyt ovat jääneet väliin, kun joulutohinat päällä, mutta eipä tässä mitään kummempia olla tehty. Treeni/kisatauko agista jatkuu yhä. Poikien mielenvirikkeeksi on tullut hieman tokoiltua, viime keskiviikkona saatiin jopa häiriötreeniä, kun tungettiin kaiman treenivuorolle halliin. H-koirat olivat hallissa aivan liian virittyneitä tokon treenaamiseen, joten aikamoista ennakointia, haukkumista yms. oli. Tollero kesti yllättävän hyvin muut koirat, vaikka ei pitkään aikaan ole missään ryhmätreeneissä ollut. Ja naksu toimii sille älyttömän hyvin, jälkiviisaana voi todeta, että ois sitäkin voinut aikaisemmin kokeilla.

Toissa viikonloppuna kävin messarissa Voittaja -09 näyttelyssä ilman koiria katsastamassa islantilaiset ja vähän shoppailemassa. Oli oikein kiva päivä. Ostin Hurtan fleecepusakan muka Topille autossa odottelua ja tarv. lämppäämistä varten kun sen vanhat botit ei istu niin hyvin. Mallasin pusakkaa paikalla olleilla islantilaisuroilla ja luulin pusakan olevan ihan reilua kokoa, mutta se olikini ihan liian kittana ja lyhyt Tollolle. Onneksi kuitenkin mahtuu H-koirille.

Perjantaina kun tultiin duunista, oli eteinen täynnä pas*** ja myös keittiön ovi oli auki. Ovessa on kahva, jota pitää nostaa ylöspäin ja samalla vetää, joten pikkasen ihmetellen jos Hukka ja Topi (Halti viettää päivät olkkarissa) ovat näin kypsässä iässä oppineet sen avaamaan. No, myös keittiö oli täynnä ripaskaa ja lattialla oli entinen täysi paketti paahtoleipää, yksi pala oli säästetty omistajille.  Jostain oli kannettu vessapaperirulla valmiiksi riapaskojen viereen lattialle. Pojat olivat niin huomaavaisia :o Hukalla oli selkäkarvat ihan kuolassa ,eli Tollo oli antanut sille kyytiä. Hukalla oli yläluomassa karvaton punainen jälki ja silmäkulma veresti, mutta onneksi seuraavana päivänä oli ihan ok näköinen. Topilla ei ollut mitään jälkiä. T ei syyttä suotta käy päälle, joten luultavasti Hukkis on alkanut leipäpaketin kanssa kunnolla elvistelmään. Mitään suurta draamaa ei tainnut olla ilmassa, koska koirat olivat keskenään  kun mitään ei olisi tapahtunut ja Tollero kovasti huolti Hukkaa. Onneksi ei lieden päälle ollut jäänyt mitään! Toivotaan, että joulun odotus jatkuu hieman siistimmissä merkeissä, lattiat on jo luututtu ;)