.. vlopun tarinoinnit jäivät vähän kesken, joten randomina mennään. Päivällä halli tunniksi ja esteet olivat suht kivasti valmiina tarkoitusperiäni varten eli kaikille "saa irrota vaikka ohjaaja rynnii mukana" -treeniä ja Hukkikselle lisäksi kontaktitreeniä. Lisäksi vähän sylkkäri tekniikkaa. Hypyt oli mineissä ja aina jäi ohjaaja toiseksi "kuka eka lelun luona". Kohottaa hyvin koirien itsetuntoa ;). Hukka teki hienoja puomin ja A:n alastuloja lähettämällä kun lelu odottamassa sekä lelua heittämällä ohjaajan stopatessa puoliväliin. Onhan näitä toki ennenkin nähty.. Kamerakin tuli mukaan, mutta joistain syystä vasta ladatut patterit hyytyi heti, että se niistä agikuvista jälleen.

Nyt ollaan vloppua lukuunottamatta treenattu joka ilta hieman "kontakteja" ja Hukkis hiffaa jo ihan hyvin kynnyksellä (siis eri tasolla olevien lattioiden askelmalla) etutassut "maahan" eli eteismatolle. Alkuun ei oikein hahmottanut moista puomin tms. korviketta. Kokeilin myös jotain kakkosnelosta, mutta meno oli sen verran railakasta, että näytti vähän vaaralliselta. Naapureilla riittää varmaan taas ihmeteltävää, että mitä se eukko nyt rääkkää koiriaan. Pojat pitävät aika kiitettävää mekkalaa, kun yhden kanssa tehdään jotain vähänkään aksaan liittyvää. Toko on vissiin sen verran hillitympää, että ei aiheuta niin suurta protestia. Ja sitten pitää tietty treenata erikseen myös Topin ja Haltin kanssa, että eipä täällä minitreeneistäkään selviä millään vartilla.

Vähän niin kuin Haltille synttärilahjaksi ostettiin pojille kunnon peti:

1298404691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koirat tuppaa kyllä yhä preferoimaan enemmän sohvia (Haltin olen bongannut yöllä pari kertaa uudelta pediltään) kuten Tollo kuvassa:

1298404792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e