Veivasin kaikkien koirien kanssa to treenien vaikeita kohtia. En saanut Hukalla putkesta putkeen hässäkkää edelleenkään toimimaan kuin siten, että näki, että vein lelun seuraavaan putkeen. Uskottava se kait vaan on, että on sille luonteen vastaista ;). Jostain syystä vastasella kädellä törkkäsemällä, mikä mielestäni on vähän epäloogista, sain sen helpotetuilla kulmilla irtoamaan toiseen putkeen. Ehkä siinä sitten kroppa kääntyi tarpeeksi oikeaan suuntaan. Haltille ko. kohta oli kaikista helpoin ja sen kanssa sain leieröinnin onnistumaan yhden palkkauksen jälkeen. Halti onkin aina ollut vähän camel boots mies. Tollerolle kohta oli ihan hepreaa. Mahdollisesti myös putken vieressä ollut ylimääräinen kama häiritsi koirien hahmottamista, että voiko rata jatkua tuonne. Nyt sain valssikiekurat onnistumaan kaikkien koirien kanssa hyvin ihan nuolemalla. Haltilla ennakoivan valssin tyylinen kääntäminen sujuu ihan sika hyvin, mikä Hukalla ja Topilla valutti.

Kokeilin myös viime treenien pujottelua kepit kohden putken sivua. Hukka pujotteli loppuun asti ilman mitään epäröintiä (!) sekä siten, että lähetin sen suorittamaan yksin kuin että lähdin mukaan ja aloin sitten vähän himmailla tai ottaa sivuetäisyyttä. Myöskään Haltille ei tuottanut ongelmia, Topi jätti aina viimeisen välin pujottelematta ja syöksyi putkeen. Kokeilin myös keppejä toisesta suunnasta lähettämällä umpikulmaan ja putken suu vieressä tyrkyllä ja tässäkään ei Hukalla ollut mitään ongelmia. Ja torstaina luulin, että olisi sille tosi vaikeaa. Hyvä, että tuli kokeiltua.

Sitten treenattiin erikseen vielä A:n ja puomin kontakteja ohijuoksu/takaisinpaluulla sekä pallo targettina koko puomi itsenäisesti, nyt Hukka teki aivan sairaan hyvät kontaktit ja alastulotkin olivat suht nopeat. Siistiä!

Kuntokuuri on edistynyt sinne päin ;), kalenteriin vähän suunnittelin, että mitä minäkin päivänä pitäisi tehdä, mutta yllättäen toteutus on vähän tökkinyt. En ymmärrä miten toisilla on jo nyt kesän ja syksinkin treenit, kisat jne. merkattu kalenteriin, kun itse pyörittelen ehkä jos kun kunnes mutta kaavaa ;) Suunnittelen huomenna. Ehkä.