Viime la osallistuin flunssan takia enemmän vähemmän kuunteluoppilaana Lotta Vuorelan suunnanmuutoskoulutukseen. Paljon oli tuttuja treenejä muista urheilulajeista mutta myös joitain ihan uusia "liikkeitä", tosi hyviä sellaisia. Pistihän tuo ajattelemaan ja sai uutta motivaatiota oman fysiikan kehittämiseen :)

Sunnuntaina käytiin Mäntsälän perämetsistä hakemassa suppiksia, onneksi ei tarttunut kuin yksi hirvari matkaan. Yritin säästellä pienempiä suppiksia, mutta Tollero taisi imuroida kaikki.. Topi selviäisi luonnossa varmaan pitkään omillaan ;), söisi voikukkia, juuria, sieniä, marjoja, omppuja ja maatiloilta voisi tonkia suoraan pellosta perunat ja muut juurekset, myös salaatit tekee hyvin kauppansa.. Hukkis kokeili onneaan työntämällä päänsä maa-ampiaispesään ja "kiva" parvi jo pörräili ympärillä, lopulta täysiä karjumalla sain Hukan juoksemaan pois. Toissa viikonloppuna böndellä bongasi kallion kolosta supikoiran pesän ja sinne piti kielloista ja pesäänsä puolustava "pedosta" huolimatta yrittää ängetä. Onneksi saatiin koira ajoissa pois silläkin kertaa ennen kuin tuli osumaa.

Epätoivoinen omistaja turvautui koirien suolahuoneeseen,  jotta saisi röörinsä vihdoin auki ja tänään ainakin henki taas kulki paremmin :o