Perjantaina lähdettiin koko lauman kera Lietoon. Meille oli varattu hallin vierestä vaunulle oikein näköalapaikka roskisten ja jätetynnyreiden vierestä ;), mutta se sopi meille oikein hyvin, oli vähän enemmän omaa rauhaa.

                         Täällä on ihan mukava hengailla:

1279534273_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


1279534444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja näin kisat meni:

Video lauantain ekasta radastamme löytyy:

http://www.youtube.com/watch?v=6RJhVHl5VUo

Aikamme riitti puhtaaseen nollaan kunnes Suomalainen ja Frodo tekivät hienon ratansa ja ia kiristyi siten, että meille tuli yliaikaa 0,76 s. ja samalla tipuimme pois pisteiltä. No, olisihan sitä voinut pari kohtaa paremmin ohjata ja kiristää aikaa, mutta olen hirveän tyytyväinen että meni noinkin hyvin. Viimeksi ollaan kisattu maaliskuussa (!) ja hyvin Hukka jaksoi törkeästä helteestä huolimatta. Sijoituksemme oli 24. / 82, millä varmistui jatkopaikka sunnuntaille ja tuossa sakissa tosi hyvä sijoitus.

Toka rata oli hyppis, mutta kämmäsin heti tokalla esteellä ja Hukka luki paskaohjaukseni takaakierroksi ja hyppäsi hypyn väärältä puolelta. Karsinnoissa pitää heti hyllyn jälkeen poistua radalta ja Hukkaa selvästi harmitti moinen keskeyttäminen ja rankaisi ohjaajaa näykkäsemällä pohkeeseen :o

Sunnuntain eka agirata ei tuntunut yhtä sujuvalta ja puomin alastulolta tuli vitonen. Valitettavasti rataa ei tullut videolle, mutta sellainen mielikuva jäi, että enpä tainnut juuri keskittyä puomiin suorittamiseen vaan ajatukset olivat jo seuraavassa ”kiire” kohdassa. Toki olisi pitänyt suorittaa jokainen este huolella, mutta pää ei vaan toiminut. Yliaikaa tuli nyt 2,53 s. Ja sijoitus 29./48.

Sunnuntain tokan radan, hyppiksen, olisin halunnut mennä kokonaan läpi, koska siellä oli mielenkiintoisia kohtia, jotka olisin halunnut kokeilla, mutta alkuun en ollut keskittynyt tarpeeksi ja hyllytimme kolmannella esteellä. En korjannut koiran linjaa tarpeeksi muurille ja Hukka lukitsi väärän putken ja sinne meni. Tällä kertaa Hukkis rankaisi huonoa ohjaajaa näykkäsemällä jo takamukseen, ihan oikein! Tokalla hyllyllä siis ulos ja ei pääsyä finaaliin.

Viime aikojen vastoinkäymisten jälkeen oli positiivinen yllätys, että pääsimme osallistumaan kaikille radoille. Ja ylipäätänsä karsintoihin pääseminen oli hienoa. Hukka oli oikein taitava, mutta omassa ohjauksessa ja keskittymisessä on vielä paljon parantamisen varaa. Karsinnat käyvät kyllä paljon enemmän voimille kuin joku tavallinen kisaviikonloppu ja kova helle ei ainakaan auttanut asiaa. Mutta kivaa oli  ja pojat käyttäyityivät oikein hyvin, paljon paremmin mitä olin odottanut.