Hukkiksen maha on ollut kunnossa lauantaista lähtien ja on jo syönyt pari päivää pelkkiä normi ruokiansa, ongelmitta. Eilen oli "pakko" jo käydä vähän juoksemassa koirien kanssa, alettiin olla liian hyvin levännyttä porukkaa. Tänään oli Timon treenit ja vuorossa 27 esteen rata, positiivista: muistin radan ja ohjauskuviot olivat toimivia, käytännön toteutus sitten paikka paikoin haussa. Hukkis pitää kuulemma nykyään vauhdin paremmin yllä pyörittämällä kuin ennen, että ei tarvi vain vauhdin hidastumisen takia käyttää jotain muuta ohjausta. Oli aika kovat treenit ja Hukka jaksoi ihan kiitettävästi näin jälkeenpäin ajateltuna.

Isot pojat joutuivat tällä kertaa jäämään kotiin ja menin niiden kanssa sitten erikseen lenkille toteamaan, että nyt hiihtoladut ovat vallanneet jo metsänkin, eihän se riitä että kaikki purtsit, pellot ja järvet on jo vedetty täyteen latuja.. Umpihangessa sai rämpiä hiihtäjiä karkuun vaikkakaan koiria ei hiihtäjät voisi vähempää kiinnostaa. Hyvähän se on, että on hiihtolatujakin, mutta ei kai niitä tarvi jokaisen kotiovelle asti vetää :o

Ja käyttännön luonnetestiä ;), pari kertaa on nyt tullut katolta lumet alas sellaisella ryminällä, että itsellä henki salpaantui, "maanjäristys!!".  Koirat säpsähtivät ja taisivat todeta "aha, vain pala taivasta tippui, ei hätää" ja jatkoivat köllimistä :)