Aamulla ennen Hukan treenejä ehdin huiskasemaan Topin ja Haltin kanssa jotain simppeliä. Halti teki jo ihan hyviä pysätyskontakteja kun on treenannut kotona kynnyksellä. Hypytkin oli mineissä ja verkat hoidettiin pakkasesta huolimatta joten kuten, mutta lopputulos oli, että kotona Halti veti kolmella kintulla. Auton "häkkikerrostalon" ylin osasto sille ei ehkä ole ihanteellisin etenkään näillä pakkasilla, kun nostoyrityksistä huolimatta tuppaa itse hyppäämään. Seuraavana päivänä jo astui jalalle, mutta pitänee olla varovaisempi jatkossa. Ensi viikolle on varattu muutenkin koirille reilu lekuriaika, että otetaan verikokeet yms. tarvittavaa.

Hukan treenit eivät menneet kehuttavasti, Timokin sanoi ohjaajan normipuutosten lisäksi, ettei Hukkakaan ole ihan parhaimmillaan, ei uskaltanut edetä, tuijotti ja räkytti ohjaajaa. Tiedä sitten mistä taas roikkui, oliko viime kisojen keskeytykset jääneet kuitenkin takaraivoon jonkinlaisena epävarmuutena, voi toki olla kaukaa haettua. Pakkovalsseissa, valsseissa ja muissa merkkauksisa oli taas ohjaajan psta sama vanha ongelma, että alan peruuttamaan, myöhässä tms. mikä pilaa koiran linjat ja joutuu siksakkaamaan. Vekkauksia tms. koiran linjaamisia en osaa edelleenkään itse ajatella. Uusinnoilla Hukkis meni jo paremmin kun itse pinnistelin liikkumaan, mistä tosin tuli lievä ylivarmistelu olo. Vaikheaa ;) Vaihteeksi niitä treenikertoja, että alkaa mietityttämään, että ehkä meistä ei vaan ole tähän :(

Lauantaina olisi pitänyt olla Purinalla kolme agirataa, mutta kisat peruttiin. No, ehkä pieni kisatauko ei tee pahaa. Valtavirrasta poiketen olisin mielelläni mennyt kisaamaan kylmään halliin, mutta ehkä tässä vielä pakkasia riittää..